Personal Professional Transparent
Job of the week
Job of the week

Sr. Informatie Analist

Functieomschrijving

  • Als Informatie Analist / Architect inventariseer je de eisen en wensen vanuit de klant voor aanpassingen op de IT systemen en processen. Deze wensen vertaal je vervolgens naar het juiste niveau van functionele eisen, klaar voor verdere implementatie door de ontwerpers en ontwikkelaars.
  • Voor de informatie analyse maak je gebruik van gestructureerde methoden en gereedschappen zodat een goede overdracht, inbedding in de organisatie en documentatie gegarandeerd wordt.
  • Naast het opstellen van de functionele eisen ben je ook mede verantwoordelijk voor het opstellen van testscenario’s en eventueel valideren van door het team gebouwde oplossingen.

Functieprofiel

Voor deze uitdagende functie komen wij graag in contact met kandidaten met:

  • Een afgeronde HBO en/of Academische opleiding.
  • Je bent vertrouwd met Client / Server en Web applicaties (gebaseerd op Microsoft) en hebt liefst ook affiniteit met mainframe systemen.
  • Ervaring op het gebied van Requirement Engineering en Informatie Analyse is zeer gewenst. Ervaring met Enterprise Architect is een pre.
  • Je kunt zowel zelfstandig als in (project)teamverband werken. Ook het zelfstandig managen van (kleine) projecten kan tot jouw takenpakket behoren.
  • Je bent communicatief vaardig, resultaat- en klantgericht, vertrouwd met het IT ontwikkelproces en hebt een goede kennis van IT ontwikkelingen binnen het vakgebied.
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels.

Over de klant

Deze afdeling is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, de ondersteuning en het beheer van de informatiesystemen voor onze gebruikers in Europa zowel voor DAF, PACCAR Parts als PACCAR Financial en PacLease. De afdeling heeft als verantwoordelijkheidsgebied de IT applicaties die voor Marketing & Sales, After Sales en Truck Connectivity nodig zijn om hun diensten succesvol aan te kunnen bieden. Aansprekende voorbeelden hierin zijn Subscription Management, waarmee bestellingen en betalingen voor connected diensten worden uitgevoerd, connected truck portal waarin eind gebruikers alle relevante gegevens van hun vloot kunnen monitoren.

Ben je geïnteresseerd in deze rol? Laat het even weten aan onze collega’s Rosi en Jip, dan nemen ze snel contact met je op!
(rosi@magno-it.nl / jip@magno-it.nl)

Posted on maandag 19 oktober 2020
Next in category: JOB OF THE WEEK
Privacy Policy